Έσπασε την πόρτα η ΟΠΚΕ: «Ντου» της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη ο πρώην παίκτης Survivor Πάνος Αργιανίδης

Πάνος Αργιανίδης: Έληξε το θρίλερ με τον πρώην παίκτη του Survivor

Με παρέμβαση της Αστυνομίας, έληξε το θρίλερ με τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα του δεύτερου ορόφου σε κτήριο στο Κρυονέρι και απειλούσε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Λήξη «συναγερμού» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, καθώς η Αστυνομία με επιχείρησή της συνέλαβε τον πρώην παίκτη του Survivor, Πάνο Αργιανίδη, που έγινε γνωστός με την ιδιότητα του «μάνατζερ ράγκμπι».

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κλειστεί από το βράδυ της Δευτέρας σε τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, στα οποία εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτηρίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Οι Αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, όπου κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Πάνος Αργιανίδης: Ο πατέρας του επιβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του

Ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, βρέθηκε στο σημείο εξαρχής μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του προσπαθώντας να τον μεταπείσουν. Μετά το τέλος του περιστατικού, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και απλά επιβεβαίωσε πως το παιδί του είναι καλά στην υγεία του.

Τι ακριβώς συνέβη με τον Πάνο Αργιανίδη

Ο «συναγερμός» έχει σημάνει από τις 3 τα ξημερώματα, όταν ο πρώην παίκτης του Survivor, ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες του δεύτερου ορόφου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Μαζί του δεν είχε όπλο ή μαχαίρι, όμως αντιστάθηκε στη σύλληψη πετώντας στους Αστυνομικούς… χλωρίνη.

Αφού διαπραγματεύτηκε μαζί του ειδικός διαπραγματευτής και δεν κατεληξε πουθενα, επιστρατεύτηκε η ΟΠΚΕ με τους άνδρες της ομάδας να σπάνε την πόρτα και τελικώς να τον συλλαμβάνουν.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη