«Έσβησε» η 40χρονη μαμά 2 παιδιών: Ο αγώνας ζωής που έδινε – Θρήνος στην Λέρο

40χρονη: Το σπάνιο και σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στο νησί της Λέσβου καθώς μια νέα μητέρα, μόλις 40 χρονών άφησε την τελευταία της πνοή και 2 παιδιά πίσω της ορφανά. Δυστυχώς η νεαρή γυναίκα έδινε την δική της μάχη με μια πολύ σπάνια και πολύ σοβαρή ασθένεια και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Στο πένθος βυθίστηκε η ακριτική Λέρος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου, της 40χρονης μητέρας Δήμητρας Χρυσαϊτου που τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη «Νόσο του Κινητικού Νευρώνα» – ALS, γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig, ή νόσος του Hawking.

Όπως ενημερωθήκαμε από τη σελίδα “Ρόδος Βοηθοί Αγάπης” για την τραγική απώλεια της μαμάς ” Η γλυκια μας Δήμητρα Χρυσαιτου απο τη Λερο εχασε τη μάχη για τη ζωη. Οσοι ήσασταν μας πριν 2 χρονια ισως θυμαστε τον αγωνα που έδινε η οικογένεια της εναντια στη νοσο als και στον ελαχιστο χρονο που είχαν μπροστα τους ωστε να σταματήσουν την εξέλιξη … Παλεψε με την νοσο als, καταφερε για λιγο να δει μια αχτιδα ελπιδας αλλα δυστυχώς υπεκυψε σημερα το πρωι. Η ομάδα ΡΟΔΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΓΑΠΗΣ δηλωνει συμπαράσταση στα παιδια και στους γονεις της… Καλο κουραγιο να εχουν και να μεινουν δυνατοι!!! Δημητρουλα μου… Καλο παράδεισο κοριτσι μου!!!! Γινε ο φυλακας αγγελος των παιδιών σου!!!!!”

Η ανάρτηση για τον θάνατο της 40χρονης Δήμητρας

Η μάχη της με την επικίνδυνη ασθένεια είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2020 όταν οι δικοί της άνθρωποι έκαναν γνωστή την περιπέτειά της ζητώντας βοήθεια από τον κόσμο για να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Η 40χρονη Δήμητρα βρισκόταν εγκλωβισμένη στο ίδιο της το σώμα, να παρακολουθεί την ζωή να την προσπερνά…

Τότε η οικογένειά της περιέγραφε τα όσα δύσκολα βίωνε η μαμά λόγω της ασθένειάς της. Όπως έγραφαν “Η Δήμητρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο ίδιο της το σώμα, να παρακολουθεί την ζωή να την προσπερνά… έχει καθηλωθεί πια στο κρεβάτι, αφού τα πόδια της δεν μπορούν να την στηρίξουν…

αδυνατεί πλέον να αγκαλιάσει τα δυο της αγγελούδια, αφού έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της κινητικότητας των χεριών της, ενώ το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται ακόμα και να τα παρηγορήσει, αφού έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατάποση και την ομιλία.

Το μόνο που δεν επηρεάζεται από την πάθησή της είναι το χαμόγελο της!

Το χαμόγελο αυτό που κάνει τα παιδιά της να ελπίζουν πως θα έρθει η μέρα που η μαμά τους θα γίνει και πάλι καλά”

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη