«Έσβησε» μια 17χρονη αθλήτρια και μαχήτρια της ζωής: Θλίψη και θρήνος στον Βόλο

by Τόνια Τζαφέρη
«Έσβησε» μια 17χρονη αθλήτρια και μαχήτρια της ζωής: Θλίψη και θρήνος στον Βόλο

Βόλος: Πενθεί για τον θάνατος 17χρονης μαθήτριας

Τραγική είναι η είδηση που ας έρχεται από τον Βόλο με τον θάνατο μιας νεαρής κοπέλας, μόλις 17 ετών, η οποία αν και αθλήτρια δυστυχώς έφυγε νικημένη από μια σπάνια ασθένεια.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της 17χρονης Φεννίνας Βασιλού, αθλήτριας της Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου που σύμφωνα με το magnesianews.gr έφυγε από τη ζωή νικημένη από σπάνια νόσο με την οποία πάλεψε γενναία. Η άτυχη 17χρονη είχε διαγνωστεί με τη νόσο του μυελοειδούς καρκινώματος νεφρού (RMC) και έδωσε σπουδαία μάχη για να την αντιμετωπίσει. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία “Άτλας Βόλου”, ενώ ήταν μαθήτρια του 4ου Λυκείου Βόλου. Συναθλητές της και συμμαθητες της έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αφήνει πίσω τους γονείς της και έναν μικρότερο αδερφό. Το άκουσμα του θανάτου της σκόρπισε θλίψη και ένας βουβός πόνος απλώθηκε για την χαμογελαστή Φεννίνα που είχε τόσα όνειρα και δίψα για ζωή.

Το αντίο στην σπουδαία μαθήτρια και αθλήτρια από τον Βόλο

«Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση… Νιώθω μεγάλη οργή !!! Είναι όμως τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω… Αν Είσαι πραγματικά εκεί πάνω…πάρε κοντά σου αυτόν τον Άγγελο που στέρησες από μας!!! Αντίο αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο… θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!!!».

Προτεινόμενα