«Έσβησε» μόλις στα 34 της: Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη για την Νικολέτα Κοπάση, ο αιφνίδιος θάνατος και τα ερωτηματικά

Κρήτη: Βαρύ πένθος για την Νικολέτα Κοπάση

Η Νικολέτα Κοπάση έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους , όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή.

Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για την νεαρή μητέρα

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν πολύ αγαπητή και ως δισεγγονή του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νικολέτα Κοπάση ήταν εγγονή του αείμνηστου Σφακιανού αντιστασιακού Νίκου Κοπάση, βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το 2021 μαζί με την Νίκη Κοπάση είχαν κάνει αναφορά και αναγνώσει αποσπάσματα σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, προσωπογραφία-Λεύκωμα, που αποτελεί αυτοβιογραφία του Σφακιανού βετεράνου του Β Π.Π.

Related posts

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται