«Έσβησε» πάνω στο τιμόνι: Τραγωδία στην Εθνική οδό με το άδοξο τέλος ενός 43χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός από διερχόμενους οδηγούς

Θάνατος 43χρονου: Τον εντόπισαν οι διερχόμενοι οδηγοί

Ένας 43χρονος άνδρας «άφησε» την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και μία ακόμη μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην εθνική οδό. Ο άνδρας όπως υποστηρίζεται έχασε τη ζωή του τη στιγμή που οδηγούσε το ΙΧ του.

Διερχόμενοι οδηγοί παρατήρησαν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα έναν άνθρωπο που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό,

Σχηματαρίου – Χαλκίδας και διαπίστωσαν πως δεν αισθανόταν καλά και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Θάνατος 43χρονου: Τον εντόπισαν οι διερχόμενοι οδηγοί

Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 43 ετών, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο ύψος του 7ου χλμ της εθνικής οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Το αυτοκίνητο είχε σταματήσει στην αριστερή λωρίδα και οι διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, καθώς και τη Νέα Οδό για τη σήμανση του δρόμου, μιας και το όχημα βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, το οποίο έχει αναλάβει και την προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 43χρονος οδηγούσε φορτηγό και έπαθε ανακοπή καρδιάς ξημερώματας Τρίτης 24 Ιανουαρίου.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο