“Έσβησε” στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού: Η Ελισάβετ που τυλίχτηκε από τις φλόγες στο Μάτι Αττικής

Μάτι Αττικής: Η Ελισσάβετ που “χάθηκε” στην Εντατική του Ευαγγελισμού

Στον μακάβριο απολογισμό, με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, βρίσκεται και η Ελισάβετ Χαρδαλούπα. Η 26χρονη είχε παγιδευτεί μαζί με τη μητέρα της, από τις φλόγες. Παρ’ όλο που σώθηκε την τελευταία στιγμή, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού”, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Πρώτα η μάνα και λίγες ημέρες μετά η κόρη, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

“Έσβησε” στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού: Η Ελισάβετ που τυλίχτηκε από τις φλόγες στο Μάτι Αττικής

Υπέκυψε στα τραύματα της, μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής

Η Ελισάβετ την 23 Ιουλίου 2018 βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειάς της στο Νέο Βουτζά. Μαζί της ήταν ο αδερφός της και η μητέρα της. Όταν οι φλόγες άρχισαν να πλησιάζουν την περιοχή το αγόρι μπήκε στο αυτοκίνητό του και οι δύο γυναίκες ακολούθησαν με άλλο αυτοκίνητο. Οι πυρκαγιά τις πλησίασε, πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να γυρίσουν στο σπίτι. Όταν ο αδερφός της αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του και η αδερφή του δεν τον ακολουθούν επέστρεψε για να τις αναζητήσει.

Δεν πέρασε ώρα όταν τις βρήκε λιπόθυμες, μέσα στο σπίτι τους με βαριά εγκαύματα. Μάνα και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Για μέρες προσπαθούσαν να κρατηθούν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν. Πρώτα “έφυγε” η μητέρα και μετά από λίγες μέρες και η Ελισάβετ Χαρδαλούπα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo