Εταιρεία security στο Βόλο μεταφέρει δωρεάν το βράδυ όποια γυναίκα νιώσει κίνδυνο

Βόλος: Η δράση για μια πιο ασφαλή πόλη

Είναι δυστυχώς πολλές οι φορές που μια γυναίκα γυρνώντας από στο σπίτι της, ειδικά αν είναι βράδυ και ερημικά… νιώθει μια ανασφάλεια. Και δυστυχώς δεν είναι και λίγα τα περιστατικά όπου έχουν συγκλονίσει και δικαιολογούν τον φόβο. Έτσι κάποιοι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Μόνο θετικά σχόλια θα μπορούσε να προκαλέσει η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία προχώρησε η βολιώτικη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Mega Safe.

Αναλυτικά η υπηρεσία στον Βόλο που βοηθά γυναίκες σε κίνδυνο

Η εταιρεία ενημέρωσε πως κάθε βράδυ από 00:00 έως 06:00 αναλαμβάνει την μετακίνηση στην περιοχή του Βόλου, με αυτοκίνητο της εταιρείας, στην κατοικία οποίας γυναίκας νιώσει κίνδυνο ή κάποια ύποπτη κίνηση στον περιβάλλον χώρο, με απόλυτη ασφάλεια χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πρόκειται για μία κίνηση που έφερε βροχή θετικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες να χειροκροτούν την απόφαση αυτή, μετά τις πολλές ειδήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σε παρενοχλήσεις γυναικών σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τηλεφωνούν στα εξής τηλέφωνα της εταιρείας, τα οποία η ίδια δημοσιοποιεί: 6972111747 – 6998056001.

Πηγή: magnesianews.gr

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο