Έτερος εγώ: Πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη Ελληνική παραγωγή στο Netflix

Έτερος εγώ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Netflix

Έτερος εγώ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Netflix

Έτερος Εγώ: Η πετυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix. Νέες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο σκηνοθέτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την κολοσσιαία αμερικανική πολυεθνική εταιρεία. Η χρυσή συμφωνία θα κάνει αμέσως την δημοφιλή σειρά, την πρώτη στην Ελλάδα που υπογράφει με την γνωστή πλατφόρμα. Όλες οι σειρές οφείλουν να περνούν πέντε κλειδιά, για να ενταχθούν στην οικογένεια του Netflix. Η υψηλού επιπέδου παραγωγή, η προσεγμένη σκηνοθεσία και η συναρπαστική πλοκή, είναι τα σημεία κλειδιά για αυτή την επικείμενη συμφωνία και περιμένουμε εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα 5 στάδια είναι τα εξής. Τα πρώτα 3 αφορούν στην ποιότητα της σειράς, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το σενάριο και την σκηνοθεσία, ενώ το 4ο σχετίζεται με τα οικονομικά.

Για εμάς μένει μόνο το 5ο και τελευταίο. Αυτό θα διαχειριστούν οι άνθρωποι από τις δυο πλατφόρμες. Την Cosmote Tv και το Netflix, καθώς αφορά στα πνευματικά δικαιώματα του Έτερος Εγώ. Θα πρέπει να βρεθεί μια “χρυσή τομή” ανάμεσά τους.

Έτερος εγώ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Netflix

Οι κύκλοι του «Έτερος Εγώ»

Η σειρά Έτερος Εγώ: Κάθαρσις ασχολείται με μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σε συνέντευξη ο δημιουργός και σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας, ανέφερε, πως θα υπάρχει και μια νέα σειρά (τελευταία) με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι και πάλι του Σωτήρη Τσαφούλια. Το σενάριο υπογράφει σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Πρωταγωνιστές είναι και πάλι: ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης, ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Θα παίξουν επίσης οι Τάσος Νούσιας, Σπύρο Παπαδόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέας Αυγουστίδης, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πολύδωρος Βογιατζής, Γεράσιμος Γεννατάς, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας, Δημήτρης Καπετανάκος κ.α.

Παραγωγή: COSMOTE TV | Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE | Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου | Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας | Production Designer: Ηλίας Λεδάκης | Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar | Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν