Etihad: Έτσι αντιμετωπίζει η αεροπορική εταιρία το πλήγμα του κορονοϊού

Etihad: Η αεροπορική εταιρία αναδιοργανώνεται ριζικά λόγω κορονοϊού

Etihad: Η διάσημη αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε πλήρη οργανωτική αναδιοργάνωση ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του κορονοϊού. Σκοπός της αεροπορικής εταιρίας είναι να ενισχύσει την εστίασή της στην βασική προσφορά ασφάλειας και υπηρεσιών. Θα συνεχίσει να αναπτύσσει το πρόγραμμα υγείας και υγιεινής Etihad Wellness, και θα δίνει προτεραιότητα στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, που είναι απαραίτητα για το μέλλον της αεροπορικής εταιρίας.

Δείτε αναλυτικά τη νέα οργανωτική δομή της αεροπορικής εταιρίας Etihad

Μετά την παραίτηση του Robin Kamark από διευθύνοντα συμβούλου της Etihad Aviation Group, αναλαμβάνει ο Τόνι Ντάγκλας. Σύμφωνα με τον ίδιο, «Μετά την καλύτερη εμφάνισή μας στο πρώτο τρίμηνο. Κανένας από εμάς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα ηγεσίας μου. Και ολόκληρη η οικογένεια Etihad έχουν περάσει την κρίση COVID-19 μέχρι τώρα και πρέπει να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε μέλος της ομάδας που αποδεικνύει συνεχώς την προσαρμοστικότητα μας στις πιο απρόσμενες περιστάσεις».

Ακόμα, ο Mohammad Al Bulooki αναλαμβάνει την ευθύνη για τον προγραμματισμό δικτύων, τις πωλήσεις, τη διαχείριση εσόδων, το φορτίο και την εφοδιαστική, τον εμπορικό σχεδιασμό στρατηγικής και τις συμμαχίες, εκτός από το υπάρχον χαρτοφυλάκιο του.

Επιπρόσθετα, ο Martin Drew θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Duncan. Παράλληλα με τις τρέχουσες ευθύνες του ως Διευθύνων Σύμβουλος Cargo & Logistics.

Τέλος, ο Mutaz Saleh θα εγκαταλείψει τη θέση του ως Διευθυντής Κινδύνου & Συμμόρφωσης, μετά τον οποίο ο Henning zur Hausen , Γενικός Σύμβουλος, θα αναλάβει πρόσθετη ευθύνη για τη Δεοντολογία & Συμμόρφωση, ενώ η αναφορά Κινδύνου και Απόδοσης θα μετακινηθεί υπό τον Adam Boukadida, αποτελώντας μέρος ενός νέα ομάδα εταιρικής στρατηγικής.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο