Έτοιμος να παντρευτεί: Αρραβωνιάστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης με τη νέα του σύντροφο, την γνωρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει προχωρήσει στη ζωή του με καινούργια σύντροφο. Μάλιστα η κοπέλα είναι γνωστή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να παντρευτούν. Μάλιστα όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι τόσο καλά με την κοπέλα του που σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδί.

Έτοιμος και για παιδί είναι ο Μάνος Δασκαλάκης

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη και είναι γνωστή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρθηκε επίσης στην εκπομπή η πιθανή ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη προς τη σύζυγό του είναι η 2η Ιουνίου. Στην εκπομπή μίλησε και φίλη του Μάνου Δασκαλάκη. «Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι» ανέφερε.

Related posts

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό

Εντοπίστηκε πτwμα στη θάλασσα πριν από λίγο