«Έτρωγαν 2 ώρες και μετά θυμήθηκαν ότι δεν κάναμε έλεγχο»: Αντεπίθεση από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας

by Τόνια Τζαφέρη
«Έτρωγαν 2 ώρες και μετά θυμήθηκαν ότι δεν κάναμε έλεγχο»: Αντεπίθεση από τον ιδιοκτήτη  της ταβέρνας

“Σίχαμα! Βρωμιάρη ούτε το μαγαζί δεν σεβάστηκες, έφαγες και μετά είπες ρε να κάνουμε και φασαρία”

O γνωστός πνευμονολόγος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής επίθεσης σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, το βράδυ του Σαββάτου. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ολόκληρο επεισόδιο, κυρίως με όλο και περισσότερους να ξεσπούν εναντίον του.

Εναντίον του ξεσπά και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο οποίος μπορεί να ζήτησε συγνώμη, αλλά αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους.

Πιο αναλυτικά καθηγητής πνευμονολογίας βρισκόταν εκεί μαζί με συναδέλφους του, με αφορμή ένα συνέδριο στην περιοχή και καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης στην ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, επειδή ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

«Έτρωγαν 2 ώρες και μετά θυμήθηκαν ότι δεν κάναμε έλεγχο»: Αντεπίθεση από τον ιδιοκτήτη  της ταβέρνας

Βασιλακόπουλος: “Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω”

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος «μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, αλλά και του συναδέλφου που προσπάθησε να με προστατεύσει και με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

Ο συνάδελφός του και πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας κ. Στέλιος Λουκίδης – όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Newsbomb.gr – θέλησε να παραπονεθεί για τους ελλιπείς ελέγχους στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, όπως και έπραξε. Στη συνέχεια ένας από το προσωπικό του μαγαζιού κατευθύνθηκε στο τραπέζι των λοιμωξιολόγων για να τους διώξει, όπως κατήγγειλαν οι δύο γιατροί.

«Έτρωγαν 2 ώρες και μετά θυμήθηκαν ότι δεν κάναμε έλεγχο»: Αντεπίθεση από τον ιδιοκτήτη  της ταβέρνας

Την επόμενη μέρα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους, λέγοντας πως διαμαρτυρήθηκαν δυο ώρες μετά την είσοδό τους στο κατάστημα κι αφού πρώτα είχαν τελειώσει το γεύμα τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Mega, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως οι προβλεπόμενοι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών γίνονταν κανονικά και εξαίρεση έγινε μόνο στους πνευμονολόγους, διότι το ζήτησαν οι ίδιοι.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ταβέρνας κατά του Βασιλακόπουλου

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους, θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς; Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει. Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι», επεσήμανε ο καταστηματάρχης.

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο γεγονός. Το θέμα δεν είναι ότι δεν έγινε έλεγχος μόνο σε εμάς. Δεν έγινε σε κανέναν άλλον από τις παρέες που ήρθαν μετά» και δείχνει στην κάμερα το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε την ίδια νύχτα.

«Σίχαμα! Βρωμιάρη ούτε το μαγαζί δεν σεβάστηκες, έφαγες και μετά είπες ρε να κάνουμε και φασαρία. Επιτέθηκες στην κόρη του; Μακριά από μας, πρόσεχε τα λόγια που ξεστομίζει το βρωμόστομά σου. Κυριολεκτικά μιλάω αν θα έχω πρόβλημα στη δουλειά μου θα σε φάει το μαύρο φίδι»…

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την καταγγελία της επίθεσης, δύο περιπολικά έφτασαν έξω από την ταβέρνα, όπου πραγματοποίησαν ελέγχους στους 16 θαμώνες και τους 5 εργαζόμενους και διαπίστωσαν ότι είχαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα (εμβολιασμού και ασφάλισης).