Έτσι ήταν η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου πριν την σφάξει ο γιος της – Oι εικόνες λίγες ημέρες πριν την δολοφονία της

Μαρία Μπονίκου: Η 73χρονη ηθοποιός δολοφονήθηκε άγρια από τον γιο της

Στην Αίγινα βρισκόταν η γνωστή ηθοποιός λίγο πριν έρθει ο γιος της και κυριολεκτικά την σφάξει, αφήνοντας την να πεθάνει μέσα σε μια λίμνη αίματος στο ίδιο της το σπιτι.

Λίγες ημέρες πριν σημειωθεί η άγρια δολοφονία, η άτυχη 73χρονη ηθοποιός Μαρία Μπονίκου βρέθηκε σε μία ποιητική βραδιά. Την ποιητική βραδιά διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος «Ο Άγιος Λεόντιος» στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας, όπου η άτυχη ηθοποιός απήγγειλε και ποιήματά της.

Τι έκανε ο γιος της αμέσως μετά την δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου

Σύμφωνα με πληροφορίες o 46χρονος που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με θύμα την 73χρονη ηθοποιό, χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να δολοφονήσει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει: «Συνελήφθη 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια. Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο