Ευαγγελάτος κατά αρνητή: «Με προστατεύει ο άγιος» – «Εμένα από εσάς ποιος με προστατεύει;»

by Τόνια Τζαφέρη
Ευαγγελάτος κατά αρνητή: «Με προστατεύει ο άγιος» – «Εμένα από εσάς ποιος με προστατεύει;»

Ένταση στον αέρα της εκπομπής «Live News» με αντιεμβολιάστρια

Πώς θα μπορούσε κανείς να βγάλει άκρη με άτομα που αρνούνται την επιστήμη και το εμβόλιο και επικαλούνται έναν σωρό άλλους λόγους προκειμένου να υποστηρίξουν την απόφαση τους να μην κάνουν το εμβόλιο του κορονοιού.

Μιλώντας στο MEGA μια πιστή από τη Ζάκυνυθο, η οποία δεν έχει εμβολιαστεί, είπε πως «δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά του συγκεκριμένου εμβολίου και κατά της υποχρεωτικότητας».

«Οι Ζακυνθινοί μεγαλώσαμε με τους ιερείς και είναι κρίμα να μας πετάξει έξω ο Μητροπολίτης», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια είπε πως «κανένας γιατρός και κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να μας κάνει καλά, μόνο ο Άγιός μας κι είμαστε ευλογημένοι που έχουμε το Άγιό μας», προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η ένταση του Ευαγγελάτου με αντιεμβολιάστρια

Ευαγγελάτος κατά αρνητή: «Με προστατεύει ο άγιος» – «Εμένα από εσάς ποιος με προστατεύει;»

«Εγώ θα κάνω rapid κάθε μέρα, προκειμένου να είμαι δίπλα στον Άγιό μου, αλλά το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ», απάντησε σε ερώτηση του παρουσιαστή.

Στην ερώτηση ποιος την έχει πείσει να μην κάνει το εμβόλιο απάντησε πως «δεν περιμένω να μου πει ο γιατρός κι ο επιστήμονας, εγώ ακούω τον Άγιό μας. Προσεύχομαι και είμαι καλά και δόξα τον Θεό».

«Μάλιστα, μας το δηλώσατε μας το είπατε, μας είπατε και για την συνομιλία σας με τον άγιο που σας προτρέπει… Ακούστε, ακούστε, ο άγιος είναι ο άγιος. Και σας το λέει ένας άνθρωπος που στο νησί ήρθε το καλοκαίρι και ήρθε να προσκυνήσει. Αρα μιλάμε από την ίδια σκοπιά. Αλλά δεν μιλάει ο Άγιος με την πιστή για να της πει να μην κάνει το εμβόλιο. Κυρία μου… Είναι πολύ κακό κάποιος να επικαλείται τον Θεό και να λέει ότι μου είπε εμένα ο Θεός κι ο άγιος να μην κάνω το εμβόλιο. Συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής του MEGA.

Νίκος Ευαγγελάτος: «Εμένα από εσάς ποιος με προστατεύει;», συμπλήρωσε σε έντονο ύφος.

«Εμένα ποιος με προστατεύει από εσάς;» απάντησε εκείνη και ο Ευαγγελάτος της είπε: «Ο άγιος. Δεν βγαίνει, ευχαριστούμε την κυρία».

«Βεβαίως και γι’ αυτό είμαι και καλά», του απάντησε η γυναίκα.

Προτεινόμενα