Ευάγγελος Αντώναρος: «Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει πόσο αντιπαθής είναι στον κόσμο»

by Τόνια Τζαφέρη

Ευάγγελος Αντώναρος: Σχολίασε τις αποδοκιμασίες του Πρωθυπουργού στην Μητρόπολη

Ευάγγελος Αντώναρος: Πολλές είναι οι αντιδράσεις και οι σχολιασμοί σχετικά με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Κατά την άφιξή του στην Μητρόπολη στον τελευταίο χαιρετισμό προς τον Μίκη Θεοδωράκη. Τις αποδοκιμασίες σχολίασε και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο ίδιος σχολίασε και την κίνηση του πρωθυπουργού να παραπονεθεί στον Γ.Γ. του ΚΚΕ για τα συνθήματα των συγκεντρωμένων.

«Άμα σε λένε Κυριάκο Μητσοτάκη που να καταλάβεις πόσο αντιπαθής είσαι στον ευρύ κόσμο» αναφέρει μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει πως βρίσκεται «εκτός τόπου και χρόνου».

Ευάγγελος Αντώναρος: «Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει πόσο αντιπαθής είναι στον κόσμο»

Όλη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Εν ενέργεια πρωθυπουργός να διαμαρτύρεται σε δημόσια θέα προς αρχηγό άλλου κόμματος και να τον καθιστά υπεύθυνο για τις άγριες διαμαρτυρίες του κόσμου σε βάρος του δε νομίζω να έχει ξαναγίνει.

Αλλά άμα σε λένε Κυριάκο Μητσοτάκη που να καταλάβεις πόσο αντιπαθής είσαι στον ευρύ κόσμο. Σε φτύνουν και νομίζεις ότι ψιχαλίζει.

Δεν τολμάς να πας πουθενά χωρίς η ασφάλεια σου να έχει “καθαρίσει” εκ των προτέρων το πεδίο και νομίζεις ότι σε υποδέχονται με επιφωνήματα επιδοκιμασίας.

Ακούς ό,τι θες να ακούσεις. Βλέπεις ο,τι θες να δεις. Νομίζεις ότι είσαι λαοπρόβλητος και δημοφιλής. Ενώ πουθενά δεν μπορείς να εμφανιστείς αυθόρμητα.

Η συνέχεια ανάρτησης του Ευάγγελου Αντώναρου

Ακόμη και για τη μικρή διαδρομή από το Μαξίμου στο σπίτι σου στο Λυκαβηττό κινητοποιείς εκατοντάδες αστυνομικούς.

Τώρα πως συνδυάζεις την αυτοπεποίθηση με τον φόβο δεν μπορώ να ξέρω.

Γιατί συν τοις άλλοι είσαι και κάκιστος ηθοποιός. Κάποιοι σε λένε Λουδοβίκο.

Διαφωνώ. Για μένα είσαι η σύγχρονη προσωποποίηση της Μαρίας Αντουανέτας που όταν της λέγανε ότι ο λαός πεινάει αναρωτιόταν γιατί δεν του δίνουν παντεσπάνι να φάει. Κοινώς: Εκτός τόπου και χρόνου».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo