Ευδοκία Τσαγκλή – Επιζήσασα των Τεμπών: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο»

Ευδοκία Τσαγκλή – Επιζήσασα των Τεμπών: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο»

H επιζήσασα από το δυστύχημα των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή βρέθηκε στην εκπομπή του Open, «Πρωινό Σουσου» και μεταξύ άλλων μίλησε για εκείνη την νύχτα, για το πως είναι η ζωή της μετά από αυτό που συνέβη καθώς και για την Εξεταστική Επιτροπή και στην έρευνα που έχει ξεκινήσει το ελληνικό κράτος.

«Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου» είπε αρχικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας Μαραθώνιος…» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών, μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες. Ήταν ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτήν την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε, μέσα σε όλο αυτό το μαύρο, γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες δεν έχουν ακόμα την ψυχική δύναμη», ανέφερε για όσα είπε μέσα στη βουλή η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο μοιραίο δυστύχημα.

Αναφερόμενη στις τοποθετήσεις που γίνονται στην εξεταστική τόνισε πως:

«Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ό,τι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι’ αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά», ενώ έκανε λόγο για «πρωτοφανή ψέματα».

Αυτή είναι η 17χρονη κόρη γιατρού από την Φιλοθέη που βρέθηκε νεκρή στον Ισθμό – Το μεγάλο γιατί που προβληματίζει τις Αρχές

Κεφαλονιά – θάνατος Μυρτούς: Το μυστήριο του δωματίου «11», ποιος είναι ο 66χρονος που της μίλησε τελευταίος και…

Μία νύχτα μόνο: Η Κατερίνη πεθαίνει και ο Οδυσσέας τρελαίνεται

Μεγάλη ανατροπή με τον καιρό: Τα πάνω-κάτω την άλλη εβδομάδα – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου και της ΕΜΥ

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι επόμενες κινήσεις της ως βουλευτίνα – «Θα πάω τον τόπο μπροστά γιατί μπορώ»

Προτεινόμενα