Έβγαλε 50.000€ σε 1 λεπτό: Η αποκάλυψη του Αντρέα Μικρούτσικου για το κόλπο του Τράγκα με τα γυαλιά

Αντρέας Μικρούτσικος: Όσα είπε για την περιουσία Τράγκα

Στο προσκήνιο βρίσκεται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία ξεπερνούσε κάθε φαντασία για έλληνα δημοσιογράφο, με πολλούς να περνούν θέση στα όσα συμβαίνουν.

«Φωτιά στα μπατζάκια» του ALPHA και της Κατερίνας Καινούργιου έβαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρασκηνιακή συνομιλία του με γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με τις δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα, την οποία μετέφερε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντρέα Μικρούτσικου για τον Γιώργο Τράγκα

Ο παρουσιαστής ανέφερε μετά την παρουσία του στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά.

«Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα’. Του λέει ‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Φυσικά, η παρέμβαση της Καινούργιου ήταν άμεση, ξεκαθαρίζοντας πως η άποψη αυτή είναι προσωπική του Μικρούτσικου, ενώ τόνισε πως καλό θα ήταν να ανακαλέσει για να μην μπει σε μπελάδες. Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, είπε ότι αν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει θα πει ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν πάει γιατί «τα ξέρουν καλύτερα από εκείνον».

Για να καταλάβει κανείς το πόσο οι αποκαλύψεις του Μικρούτσικου «σήμαναν συναγερμό», στον ALPHA έκοψαν αυτό το απόσπασμα και δεν μπορεί να το βρει κανείς στα βίντεο με τα επεισόδια στο web tv.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες