Εύοσμος Θεσσαλονίκη: Αδιαννόητα πράγματα – Μαθητές πιάστηκαν στα χέρια για τα self tests

Εύοσμος Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

Εύοσμος Θεσσαλονίκη: Τεταμένη είναι η κατάσταση στα Λύκεια μετά το άνοιγμά τους την περασμένη Δευτέρα 12/4. Σε πολλά Λύκεια της χώρας, οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε κατάληψη καθώς διαφωνούν με το άνοιγμα των Λυκείων. Ακόμα, υπάρχουν γονείς που δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να κάνουν self test. Αλλά και καθηγητές που αρνούνται ακόμα και την ύπαρξη της πανδημίας.

Στιγμές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με μαθητές που πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια για την κατάληψη και τα self test. Υπήρξαν μαθητές που ήθελαν να κάνουν κανονικά μάθημα στο σχολείο. Ενώ οι καταληψίες επέμεναν ότι το σχολείο δεν έπρεπε να λειτουργήσει.

Στο άκουσμα ότι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη, γονείς έσπευσαν αμέσως στο εν λόγω Λύκειο. Εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με τους λίγους μαθητές που με την δικαιολογία. Ότι οι γονείς τους θεωρούν αντισυνταγματικό να γίνονται self test στα παιδιά τους, προχώρησαν σε κατάληψη.

Η κατάσταση σε κάποια στιγμή ξέφυγε και πιάστηκαν ακόμα και στα χέρια μεταξύ τους. Ευτυχώς, στο τέλος πρυτάνευσε η λογική και οι καταληψίες υποχώρησαν. Τα μαθήματα έγιναν σήμερα με τηλεκπαίδευση, ενώ αύριο θα διεξαχθούν κανονικά.

Στο χώρο του 1ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης μετέβη ο αντιδήμαρχος Παιδείας Σωκράτης Νικολαΐδης ο οποίος συμφώνησε με τον Διευθυντή που προχώρησε κανονικά και με το νόμο στη διαδικασία με τα self test.

Εύοσμος Θεσσαλονίκη: Μαθητές του 1ου ΓΕΛ πιάστηκαν στα χέρια

Αυτά είναι μερικά βίντεο με τον καυγά που δημιουργήθηκε μεταξύ μαθητών στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Πηγή: voria.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα