Εύβοια σοκ: Τέταρτος νεκρός από την κακοκαιρία «Μήδεια» – 71χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο

Εύβοια σοκ: Ο ηλικιωμένος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ προσπαθούσε να το κόψει

Εύβοια σοκ: Στους τέσσερις ανθρώπους είναι έως αυτή τη στιγμή ο απολογισμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Μήδεια». Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό στην Εύβοια, ενώ ο τέταρτος ήταν στην Κρήτη. Είναι ένας 71χρονος ο οποίος είχε πάει κοντά σε δάσος στις Κεχριές στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας να κόψει ένα πεύκο.

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από νωρίς το πρωί από το σπίτι του. Και όπως είπε στη γυναίκα του πήγε να κόψει ένα πεύκο που είχε λυγίσει από τα χιόνια. Ωστόσο καθώς η ώρα περνούσε και ο ηλικιωμένος δε γύριζε σπίτι του, η γυναίκα αποφάσισε να καλέσει τις αρχές. Επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σύντομα 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα πήγαν να τον αναζητήσουν.

Τον εντόπισαν λοιπόν στις Κεχριές δίχως τις αισθήσεις του, καθώς φαίνεται ότι καταπλακώθηκε από το δέντρο που πήγε να κόψει.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις ακόμα είναι οι καταγεγγραμμένοι θάνατοι εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο πρώτος είναι στην Κρήτη, όπου ένας 56χρονος έχασε τη ζωή του αιφνίδια ενώ πήγε να ταΐσει τα ζώα στο ποιμνιοστάσιό του.

Ενώ οι άλλοι δύο εντοπίζονται και αυτοί στην Εύβοια. Πρόκειται για έναν 73χρονο και έναν 80χρονο. Και οι δύο ηλικιωμένοι αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και έκαναν χρήση μπουκάλας οξυγόνου. Ωστόσο λόγω διακοπής ρεύματος, δεν μπορούσαν πια να πάρουν οξυγόνο και έχασαν τις ζωές τους…

Πέρα από το σοκ με τον τρίτο θάνατο σε περιοχή της Εύβοιας, συνολικά 7 χωριά είναι χωρίς ρεύμα και νερό από την Κυριακή!

Επτά χωριά είναι χωρίς ρεύμα και νερό στη βόρεια Εύβοια από την Κυριακή! Το ρεύμα επανήλθε στις Αφίδνες μετά από τρία 24ωρα, ενώ αναμένεται να αποκατασταθούν οι βλάβες και στις υπόλοιπες περιοχές.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι συνολικά από τις 37 περιοχές χωρίς ρεύμα με 15.000 κατοίκων, έγιναν 517 αντικαταστάσεις στύλων και πέντε νέες οδεύσεις. Όπως ανέφερε «Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουμε από αλλού νέο δίκτυο, γιατί είχε καταστραφεί παντελώς το υφιστάμενο. Αυτή τη στιγμή ελάχιστοι οικισμοί έχουνε μείνει χωρίς ρεύμα, περίπου 3.000 νοικοκυριά και συνεχίζεται η προσπάθεια μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες τελείως».

Related posts

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος