Εύβοια τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε 80χρονος στο σπίτι του – Χρειαζόταν οξυγόνο και είχε κοπεί το ρεύμα!

Εύβοια τραγωδία: Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Εύβοια τραγωδία: Δυστυχώς ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σήμερα έμμεσα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια». Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ηλικίας 80 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο ηλικιωμένος έμενε μόνος στο σπίτι του στο χωριό Τρούπι στην Εύβοια.

Ο 80χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, συγκεκριμένα αναπνευστικά προβλήματα. Χρειαζόταν άμεσα μπουκάλα οξυγόνου, την οποία και είχε σπίτι του. Ωστόσο, η μπουκάλα οξυγόνου χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει και το ρεύμα το σπίτι είχε διακοπεί.

Έτσι ο άτυχος ηλικιωμένος κατέληξε. Πυροσβέστες και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας προσπαθούσαν από χθες να μεταβούν στο χωριό, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό. Έτσι μπόρεσαν να προσεγγίσουν σήμερα το χωριό, όπου και εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα νεκρό στο σπίτι του.

Πέρα από την τραγωδία με το θάνατο του 80χρονου σε χωριό της Εύβοιας, νωρίτερα πέθανε ένας 56χρονος στην Κρήτη

Το δεύτερο θύμα εμμέσως εξαιτίας της κακοκαιρίας σήμερα αφορά σε έναν 56χρονο άνδρα στην Κρήτη. Ο άνδρας είχε πάει το πρωί στο ποιμνιοστάσιό του για να ταΐσει τα ζώα του μαζί με το γιο του. Ωστόσο αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και σύντομα έχασε τις αισθήσεις του. Ο γιος του κάλεσε βοήθεια η οποία ωστόσο άργησε να έρθει, λόγω της δύσβατης περιοχής. Τελικά ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια του γιου του.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη