Εξαφάνιση Θύμιου: Η στιγμή που «γκρεμίστηκαν» οι ελπίδες και άλλαξαν τα δεδομένα στο Φως στο Τούνελ

Εξαφάνιση Θύμιου: Τι ακριβώς έχει συμβεί

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου από τον Πύργο συνεχίζεται, με τις αρχές να μην τον έχουν εντοπίσει ακόμη όπως επίσης ούτε η εκπομπή του “Φως στο τούνελ”.

Η εξαφάνιση του Θύμιου συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, με τις μέρες για τους ανθρώπους που τον αγαπούν και ενδιαφέρονται για εκείνον, να περνούν αργά και βασανιστικά. Οι έρευνες σε Πύργο, Πειραιά και Χανιά παραμένουν άκαρπες και η αγωνία κορυφώνεται. Παρά τις μαρτυρίες, ο Θύμιος βρίσκεται εξαφανισμένος από προσώπου γης και όλοι ευελπιστούν να είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.

Η φωτογραφία που έστειλαν τηλεθεατές στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αναπτέρωσε το ηθικό του ανιψιού του Γεράσιμου, που πίστεψε ότι είναι ο Θύμιος και απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσει μαζί του. Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε εάν κάποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του στη συγκεκριμένη φωτογραφία ή κάποιος άλλος ξέρει για ποιον πρόκειται, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

Οι ελπίδες των συγγενών γκρεμίστηκαν και φοβούνται πλέον τα χειρότερα για τον Θύμιο Μπουγά

Συγγενείς του άνδρα που ψώνιζε στην αγορά των Χανίων ήρθε σε επαφή με το «Τούνελ» και έδωσε την πραγματική του ταυτότητα. Οι ελπίδες των συγγενών γκρεμίστηκαν και φοβούνται πλέον τα χειρότερα για τον Θύμιο Μπουγά, που έπεσε θύμα άγριου bullying στον Πύργο από μία ομάδα νεαρών και εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 29/4 προς ξημερώματα Σαββάτου 30/4 του έκαναν τη ζωή «κόλαση» όχι μόνο τραμπουκίζοντάς τον και τρομοκρατώντας, πετώντας βεγγαλικά έξω από το σπίτι, αλλά παραποιώντας και την αλήθεια αφού τον παρουσίασαν ως μανιακό που κυνηγά αθώους πολίτες με ένα τσεκούρι.

Ο Θύμιος πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια αλλά όπως φαίνεται οι Αρχές ολιγώρησαν

Τα ίχνη του χάθηκαν και από εκείνη τη μέρα οι έρευνες επεκτάθηκαν αρχικά στην Πάτρα και στον Πειραιά και αμέσως μετά στα Χανιά, όπου υπήρχαν μαρτυρίες ότι ταξίδεψε με πλοίο της γραμμής. Η αγωνία για τον βασανισμένο Θύμιο βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο.

Related posts

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών