Εξελίξεις στα Σεπόλια: Οδηγείται στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου

by Εύα Ζαχαριάδη
Εξελίξεις στα Σεπόλια: Οδηγείται στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις για την κατηγορία του 36χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ακόμα ένας εμπλεκόμενος με την υπόθεση βιασμού βιασμού και μαστροπείας της 36χρονης, οδηγείται στην φυλακή. Πρόκειται για τον 36χρονο εργαζόμενο σε μεγάλο νοσοκομείο για τον οποίο δεν είχαν συμφωνήσει εισαγγελέας και ανακρίτρια σχετικά με την προφυλάκιση του.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών οι δικαστές, που κλήθηκαν να λύσουν τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Εξελίξεις στα Σεπόλια: Οδηγείται στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κρίση των δικαστών δόθηκε έμφαση στην αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Σεπόλια: Ακόμα ένας άνδρας στην ΓΑΔΑ που μιλούσε με την 12χρονη

Νωρίτερα την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο άνδρας ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση. Συνολικά έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για τον ίδιο λόγο 12 άνδρες.

Εξελίξεις στα Σεπόλια: Οδηγείται στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου

Σεπόλια: Μαρτυρία από την γειτονιά του Μίχου αναφέρει πως αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η διαδικασία της έρευνας προχωρά καθώς διαρκώς προσέρχονται στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι συνομιλούσαν με τη 12χρονη στη διαδικτυακή εφαρμογή, ενώ η νέα κατάθεση του κοριτσιού που αναμένεται μέσα στην ημέρα αναμένεται να φωτίσει ολοένα και περισσότερες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά στη μητέρα της, η οποία θα καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση υποστηρίζοντας πως τα στοιχεία για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας είναι ελλιπή και δεν μπορούν να την κρατήσουν στη φυλακή. Την ίδια ώρα, όμως, πληθαίνουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν δίπλα στο μαγαζί του Ηλία Μίχου για τη δράση του 53χρονου. Ένας από τους γείτονες τον χαρακτήρισε ως κτήνος και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία.

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η μαρτυρία ενός ακόμα ανθρώπου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Ο συγκεκριμένος υποστήριξε πως στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν συχνά άνδρες της αστυνομίας με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Προτεινόμενα