Έξω από τα δόντια μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου – «Ήμουν στο κελί με τη “Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας”»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Θα παντρευόμασταν 35 ημέρες μετά τη σύλληψη»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έπειτα από 8 μήνες φυλάκισης με την κατηγορία της κατοχής 8 κιλών ναρκωτικών, αθωώθηκε και μίλησε έξω από τα δόντια.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love είχε συλληφθεί μαζί με τον τότε σύντροφό της, ωστόσο, τον περασμένο Μάϊο αποφυλακίστηκε, επειδή κρίθηκε αθώα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς βίωσε τους οκτώ μήνες της φυλακής και τη νέα σελίδα στη ζωή της.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Δεν συνειδητοποίησα ποτέ αυτό που συνέβη»

«Δεν μέναμε μαζί με τον σύντροφό μου τότε, εγώ έμενα με τους γονείς μου. Δούλευα σε 2-3 δουλειές ταυτόχρονα, οπότε δεν τον έβλεπα και πολύ. Πρακτικά ήταν πολύ δύσκολο να ξέρω τι κάνει τις ώρες που εγώ ήμουν στην εργασία μου, είτε στο πατρικό. Είναι λανθασμένο ότι συλληφθήκαμε μαζί. Εκείνος συνελήφθη με τη βαλίτσα στη Νέα Σμύρνη κι εγώ στο σπίτι στο Παγκράτι, στο οποίο θα μέναμε μετά τον γάμο.

Θα παντρευόμασταν 35 ημέρες μετά τη σύλληψη. Ήταν όλο από την αρχή τραγικό που συνέβη. Επίσης, λανθασμένη πληροφορία είναι ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω εργαστεί ποτέ ως μοντέλο», δήλωσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία βρίσκεται κοντά στο να πάρει το πτυχίο της Φιλοσοφίας.

«Μου φάνηκε αδιανόητο όλο αυτό που συνέβη. Δεν πίστευα ότι μπορεί να το ζω εγώ αυτό. Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μπήκα στη φυλακή, είναι τρελό», πρόσθεσε η 29χρονη.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη