Φαίδων Βόβολης: “Δεν είναι γριπούλα, η covid σκοτώνει”, λέει ύστερα από 9 ημέρες βαριάς νοσηλείας με κορωνοιό”

Φαίδων Βόβολης: Μετανιωμένος για όσα δήλωνε στο παρελθόν

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ”αρνητές”, τόσο του εμβολίου όσο και του κορωνοιού πρωτοστατώντας σε κάθε εκδήλωση κατά των μέτρων και των εμβολιασμών και φυσικά δεν φορούσε σχεδόν ποτέ μάσκα προστασίας… όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω πνευμονίας, αφού βγήκε θετικός στην covid-19.

Ο Φαίδων Βόβολης, ο οποίος πρωτοστάτησε στη διοργάνωση συγκεντρώσεων κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών με το πειθαρχικό να τον εγκαλεί, μεταξύ άλλων, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της νόσου αφού η πνευμονία, που του προκάλεσε η COVID-19, τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Oι δηλώσεις του Φαίδων Βόβολη μετά την νοσηλεία του

Ο ίδιος εμφανώς καταβεβλημένος από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του λέει τώρα ότι ο κορονοϊός δεν είναι μια απλή γριπούλα, «είναι σίγουρα κάτι παραπάνω», αναφέροντας ότι αν και ο οργανισμός του ήταν γερός χωρίς κανένα ιστορικό νόσησε βαριά. Παρά το εξιτήριο του η νόσος «σίγουρα αφήνει κάποια πράγματα στους πνεύμονές μου», συνιστώντας σε όλους προσοχή και τήρηση των μέτρων γιατί όπως παραδέχεται, «η COVID-19 μπορεί να σκοτώσει».

Πιο αναλυτικά νόσησε βαριά από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 9 μέρες στο Σισμανόγλειο ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, στον οποίο το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει επιβάλει 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος λόγω της αντιεμβολιαστικής δράσης του.

Related posts

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών