Φανερά αδυνατισμένος, καμία σχέση με πριν: Εμφανίστηκε 6 εβδομάδες μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας, ο Ντέμης Νικολαΐδης – Η σημερινή του εικόνα

by Ioanna Themistocleous
Φανερά αδυνατισμένος, καμία σχέση με πριν: Εμφανίστηκε 6 εβδομάδες μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας, ο Ντέμης Νικολαΐδης – Η σημερινή του εικόνα

Πέρασαν έξι εβδομάδες μετά τον θάνατο της συντρόφου του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρας Νικολαϊδου, και εκείνος έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Λίλα Κουντουριώτη, ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται χαμογελαστός σε επαγγελματική φωτογράφιση.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε και στο Happy Day με τον Κώστα Φραγκολιά να σχολιάζει πως επειδή παρακολουθεί την εκπομπή του Ντέμη, ο παλαίμαχος ποσοσφαιριστής δείχνει να είναι καλά, ωστόσο, δεν είναι όπως ήταν πριν από τον θάνατο της συντρόφου του.

Και είναι λογικό καθώς μετά το σοκ και τις δύσκολες στιγμές, προσπαθεί σιγά σιγά να βρει κι αυτός τα πατήματά του.

Γιατί δεν φοβάται τίποτα ο Φλώρος; Ποιος είναι ο 22χρονος που τα «έβαλε» με τον Ατζούν – Η οικογένεια, τα μελίσσια και το ατύχημα

Μόλις διέρρευσε τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Ετοιμάζεται να σοκάρει την Ελλάδα

Ασύλληπτος Καραλής στις Βρυξέλλες: Πέταξε στα 6,12 μ. και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του

Πέθανε πρόωρα στα 64 του ο καλός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Άνοιξαν τα χαρτιά τους για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια…»

Προτεινόμενα