Φίδι σκαρφάλωσε στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Φάρσαλα

by Τόνια Τζαφέρη
Φίδι σκαρφάλωσε στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Φάρσαλα

Φάρσαλα: Το περιστατικό με φίδι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας

Ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό συνέβη στα Φάρσαλα, όταν μια γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και συνάντησε μπροστά της ένα φίδι, το οποίο είχε σκαρφαλώσει μέχρι τον τρίτο όροφο.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει ανησυχητικά οι εμφανίσεις φιδιών σε κατοικημένες περιοχές

Το ασταμάτητο γάβγισμα του σκύλου της έκανε την ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος τρίτου ορόφου στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων να πάει στη μπαλκονόπορτα να δει τι τον ενόχλησε και πάγωσε σύγκορμη, όταν είδε ένα φίδι κουλουριασμένο ανάμεσα σε μια μεταξύ γλάστρα και το τοιχίο του μπαλκονιού!

Φίδι σκαρφάλωσε στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Φάρσαλα

Η γυναίκα από τα Φάρσαλα αμέσως κάλεσε την Πυροσβετική

Αμέσως έκλεισε τη μπαλκονόπορτα και κάλεσε την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σπίτι, το απόγευμα της Κυριακής. Στην προσπάθειά τους να πιάσουν το ερπετό, που ήταν πιθανότατα μια μη δηλητηριώδης δεντρογαλιά, αυτό έπεσε από το μπαλκόνι στο έδαφος και το περισυνέλεξε με ειδικό κοντάρι ένας πυροσβέστης, που το έβαλε σε ένα σάκο και το άφησε ελεύθερο στο φυσικό του περιβάλλον, σύμφωνα με το ifarsala.gr.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει ανησυχητικά οι εμφανίσεις φιδιών σε κατοικημένες περιοχές. Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, τα ερπετά εξορμούν αναζητώντας τροφή, αλλά και νερό, με αποτέλεσμα να έχουν εντοπιστεί ακόμη και μέσα σε σχολεία. Σπάνια, όμως, είναι δηλητηριώδη και συνήθως εντοπίζονται δεντρογαλιές ή λαφιάτες.

Προτεινόμενα