Φονικό στην Ανδραβίδα: Αυτό είναι το προφίλ στο Facebook του 60χρονου δολοφόνου

ΈγΦονικό στην Ανδραβίδα: Το προφίλ στο Facebook του 60χρονου μακελάρη

Το αποτρόπαιο φονικό που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, φαίνεται πως ήταν καλά προμελετημένο. Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος δολοφόνος είχε καταστρώσει σχέδιο να μεταφέρει τις σωρούς των θυμάτων του σε τρέιλερ ύστερα από την αποθήκη, για να μην κινηθούν οι υποψίες για την απουσία της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του τετραπλού εγκλήματος, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη γκαράζ πίσω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια που φέρεται να του ανήκει και από εκεί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας. Ο δράστης, όπως αναφέρει το ilialive.gr, σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ βρίσκοταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Είναι πολύ πιθανό να τους εκτέλεσε ενώ κοιμόντουσαν και τα δύο μικρά παιδιά στην κούνια τους. Κάτι που θα φανεί από τις λεπτομέρειες της ομολογίας του δράστη.

Αύτο είναι το προφίλ του 60χρονου μακελάρη από το φονικό στην Αναβρίδα

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς