Φως στο Τούνελ για Πάτρα: «Σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο» – Ο πατέρας για τον χωρισμό και τους θανάτους

Φως στο Τούνελ για Πάτρα: Ο πατέρας μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό του και για τους θανάτους

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Τοποθετήθηκε για τους θανάτους των κοριτσιών και για τον χωρισμό του από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Με τη Ρούλα δεν είμαστε μαζί. Έχουμε μία κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή. Θα τη στηρίξω μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα», είπε για τον χωρισμό τους ο Μάνος.

Μετά από σχετική ερώτηση για το εάν πάει το μυαλό του στο κακό σενάριο γύρω από το χαμό των τριών κοριτσιών του, που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, ανέφερε: «Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μισή φορά ότι έκανε κάτι η Ρούλα, δε θα άφηνα περιθώριο να πάει ολόκληρη. Δεν θα φτάναμε σε συλλήψεις και σε τέτοια, δεν θα προλάβαινε. Σε ό,τι αφορά για τα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο».

Το απόσπασμα από την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο Φως στο Τούνελ

«Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά των παιδιών. Ήμουνα μία ώρα πριν στο θάνατο της Μαλένας. Την Ίριδα την είδα με βιντεοκλήση το προηγούμενο βράδυ, ήταν μια χαρά. Με την Τζωρτζίνα ήμουνα σε επαφή κάθε τρεις και λίγο, ήμασταν στο τηλέφωνο κάθε δύο λεπτά, πριν γίνει το οτιδήποτε» πρόσθεσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα