Φωτιά στα Βίλια: Οι νέοι στην πρώτη γραμμή – «Είμαστε τρεις μέρες άυπνοι, κουρασμένοι, στεναχωρημένοι»

Φωτιά στα Βίλια: Η φωτογραφία στις φλόγες και το ξέσπασμα

Φωτιά στα Βίλια: Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των νέων. Οι οποίοι επιχείρησαν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, στην περιοχή των Βιλίων. Η συνδρομή τους όχι μόνο ήταν σημαντική, αλλά κατάφεραν και να ενώσουν τους κατοίκους της περιοχής σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Πιο αναλυτικά την ηχηρή τους απάντηση, σε όσους επιμένουν να αναζητούν στη νέα γενιά ιθύνοντες για τα πάντα. Όπως πανδημία και φωτιές, προσέφερε η νεολαία στα Βίλια. ΄Οπου για τέταρτη συνεχόμενη μέρα κάτοικοι και πυροσβέστες δίνουν μία σκληρή και άνιση μάχη.

Οι νέοι άνθρωποι που έχουν στοχοποιηθεί άδικα και χυδαία όλον αυτόν τον καιρό, για ακόμη μία φορά, με την κινητοποίησή τους στις πληγείσες περιοχές. Αποδεικνύουν ότι αποτελούν αντίβαρο αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς.

Η ανάρτηση με την νεολαία που επιχείρησε στις φωτιές των Βιλίων:

Με ανάρτηση στο Facebook, η νεολαία στα Βίλια που ρίχτηκε με αυταπάρνηση στις φλόγες. Και στέκεται από την αρχή της πυρκαγιάς στο πλευρό της τοπικής κοινότητας αναφέρει:

«Είμαστε 3 μέρες στην πρώτη γραμμή άυπνοι κουρασμένοι. Στεναχωρημένοι τρέξαμε παντού βοηθήσαμε όπου μπορέσαμε χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό και χωρίς αλλά μέσα! Τρέξαμε για τον τόπο μας για τις οικογένειες μας για τα σπίτια μας!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΊΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!

ΥΓ. ευχαριστούμε και την νεολαία από τις ερυθρές που ήταν στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή!!!!»

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες