Φρέντυ Τράγκας: Ο γιος του Γιώργου Τράγκα που αποποιήθηκε την κληρονομιά και η σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Φρέντυ Τράγκας: Όσα γνωρίζουμε για τον γιο του δημοσιογράφου και πολιτικού

Σάλος έχει ξεσπάσει με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα η οποία δεσμεύτηκε από τις αρμόδιες αρχές για εγκληματική ενέργεια. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, ο γιος του, Φρέντυ Τράγκας δεν αποδέχεται την κληρονομιά του πατέρα του, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Περισσότερες δηλώσεις του Θέμη Σοφού εκ μέρους του Φρέντυ Τράγκα

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών.

Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)»

Και οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκας, Φρέντυ και Γιάννης, έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα media.

Που εργάζεται ο γιος του Τράγκα, Φρέντυ

Ο πρώτος μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό έχει ακολουθήσει χωριστό δρόμο από τον αδερφό του, Γιάννη, ο οποίος βρισκόταν πιο κοντά στη Μαρία Καρρά, τη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα.

Ο Φρέντυ Τράγκας είναι 33 ετών. Είχε εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ πολιτικής εφημερίδας, ενώ στη συνέχεια πέρασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Φρέντυ Τράγκας εργάζεται στο Μαξίμου στο επιτελείο του Πρωθυπουργού, κάτι το οποίο είχε γίνει γνωστό στα media με τον πατέρα του να διαφωνεί ανοιχτά μέσα από τις εκπομπές του αλλά και την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Την περίοδο μάλιστα όπου έγινε γνωστή στο κοινό η επαγγελματική δραστηριότητα του Φρέντυ, ο πατέρας του, Γιώργος Τράγκας είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook μέσω της οποία διαχώριζε τη θέση του και τις απόψεις του με αυτές των παιδιών του…

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα για την δουλειά του γιου του

«Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους», είχε γράψει ο Γιώργος Τράγκας.

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον τράπερς: «Δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μια γλώσσα η οποία είναι υποτιμητική για τις γυναίκες»

Δύσκολες στιγμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ο καρκίνος «χτύπησε» την οικογένειά του και το πιο δυνατό μήνυμα με μια ανάρτηση για την αδελφή του

Στο επίκεντρο του Μαξίμου ο Πάτερ Αντώνιος: Σύσκεψη της Κυβέρνησης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει: «Το κεφάλαιο υποκριτική έχει τελειώσει για μένα»

«Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ”: Τα πρώτα σχόλια της Βάνας Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

«Ο Μέσι της πολιτικής»: Ο θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για υποκλοπές: Η απάντηση του με γραπτή δήλωση στον πρωθυπουργό

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη»

Δεν είχε προλάβει να ξημερώσει: Ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού στον αέρα της εκπομπής