Φρίκη έξω από σχολείο: Σκοτώθηκε ο διευθυντής μπροστά στα μάτια των μαθητών, πέθανε ανήμερα της γιορτής του

Πέλλα: Τραγικό δυστύχημα έξω από σχολείο σε περιοχή της Αριδαίας

Το πρωί της Παρασκευής στη περιοχή της Αριδαίας, στη Πέλλα, σημειώθηκε μια ανείπωτη τραγωδία. Ο 64χρονος διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 07:30 έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο φορτηγό παρέσυρε τον 64χρονο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Θλίψη σε ολόκληρη τη Πέλλα από τον άδικο χαμό του διευθυντή

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη την Πέλλα. Ο διευθυντής του σχολείου μόλις είχε παρκάρει και επιχείρησε να περάσει τον δρόμο για να φτάσει στο σχολείο. Την ώρα εκείνη, ένα φορτηγό τον παρέσυρε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.

Ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησε στο σημείο της τραγωδίας, αλλά ήταν ήδη αργά. Την ώρα εκείνη έξω από το σχολείο βρίσκονταν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και συνάδελφοι του άτυχου άντρα, που πήγαιναν για να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά οι προσπάθειες των διασωστών δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί, που λίγο αργότερα οδήγησαν σε τμήμα τον οδηγό του φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε κατάσταση σοκ και είπε, ότι δεν είδε τον άτυχο άντρα στο δρόμο, ενώ υποστήριξε ότι δεν έτρεχε.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος 64χρονος έφυγε από τη ζωή την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα