Φρίκη σε αεροδρόμιο – Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο

by Maria Giannoutsou
Φρίκη σε αεροδρόμιο – Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο

Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM δήλωσε ότι το αεροσκάφος είχε προορισμό το Μπίλουντ της Δανίας
Ένα άτομο έχασε τη ζωή του στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, αφού παγιδεύτηκε σε κινητήρα αεροσκάφους που βρισκόταν σε λειτουργία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το Skynews ένα άτομο έχασε τη ζωή του στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, αφού παγιδεύτηκε σε κινητήρα αεροσκάφους που βρισκόταν σε λειτουργία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM δήλωσε ότι το αεροσκάφος είχε προορισμό το Μπίλουντ της Δανίας και μετέφερε επιβάτες της πτήσης KL1341.

Σε δήλωσή της, η εταιρεία ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή φροντίζουμε τους επιβάτες και τους υπαλλήλους που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού στο Σίπχολ».

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το αεροσκάφος επρόκειτο να απογειωθεί όταν σκοτώθηκε το άτομο.

Με ανάρτηση στο X, ένας λογαριασμός της Βασιλικής Στρατιωτικής Αστυνομίας στην Ολλανδία ανέφερε: «Ένα περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στην πλατφόρμα του Schiphol, όπου ένα άτομο έπεσε μέσα σε κινητήρα αεροσκάφους που λειτουργούσε και πέθανε». Έχει ξεκινήσει έρευνα, πρόσθεσαν.

Επίσης, το αεροδρόμιο Schiphol έγραψε στο Χ: «Οι σκέψεις μας είναι στους συγγενείς και νοιαζόμαστε για τους επιβάτες και τους συναδέλφους που έγιναν μάρτυρες αυτού του γεγονότος. Η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία διεξάγει επί του παρόντος έρευνα».

Το αεροδρόμιο Schipol επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατο, περιγράφοντας το περιστατικό ως «φρικτό».

Προτεινόμενα