Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σοκ με 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού από επτά συμμαθητές της

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με αυτό το περιστατικό φρικαλεότητας

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα με το άγριο περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα ανήλικο κορίτσι 14 ετών προσήλθε με τη μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού. Ώστε να καταγγείλει την Τετάρτη το μεσημέρι ότι βιάστηκε από επτά συμμαθητές της!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κοριτσιού, πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό σχολείο στην Περαία και εκεί την περίμεναν επτά συμμαθητές της οι οποίοι την απείλησαν και ύστερα την βίασαν.

Οι επτά δράστες έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να παραστούν στον Εισαγγελέα.

Εκτός από το περιστατικό φρίκης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πρόσφατα έγινε γνωστό το περιστατικό βιασμού ενός 3χρονου κοριτσιού στη Λέσβο

Πριν από λίγες μέρες σόκαρε την ελληνική κοινωνία, η υπόθεση βιασμού ενός 3χρονου κοριτσιού στη Λέσβο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι το οποίο είναι παιδί αιτούντων ασύλου από το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί εντοπίστηκε σε τουαλέτα στο ΚΥΤ στα Καρά Τεπέ δίχως να έχει τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο γραφείο του ΕΟΔΥ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο στη Λέσβο, ανέκτησε τις αισθήσεις του και αναμένεται να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο