Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Θείος βίαζε τα ανίψια του για τέσσερα χρόνια και βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του

Θεσσαλονίκη: Θείος βίαζε τα ανήλικα ανίψια του για τέσσερα χρόνια

Ένα από τα παιδιά που υπέστη το μαρτύριο, ενηλικιώθηκε και αποκάλυψε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του θείου. Μαζί με άλλα δύο παιδιά, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον θείο τους, σε διαμέρισμα τής Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο 18χρονος βρήκε το ψυχικό σθένος και αποκάλυψε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης όσα βίωσαν από το 2009 μέχρι το 2013. Όπως είπε, ο θείος τους, 51 ετών σήμερα, εκείνη την περίοδο εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι οι γονείς των τριών παιδιών απουσίαζαν στην εργασία τους και άφηναν τα παιδιά στο σπίτι των παππούδων, όπου όμως έμενε και ο θείος.

Την ώρα που όλοι απουσίαζαν -σύμφωνα με την καταγγελία- ο θείος με διάφορα ανταλλάγματα ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Πόλη Θεσσαλονίκης: Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για γενετήσια πράξη με ανήλικο

Μετά την καταγγελία σε βάρος του ο 51χρονος συνελήφθη, φέρεται να έχει αποδεχθεί τις πράξεις του και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.ω

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό