Φρίκη στην Κυψέλη: 25χρονη καταγγέλει ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε με καυστικό υγρό

Φρίκη στην Κυψέλη: Η 25χρονη γυναίκα είναι έγκυος και νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό»

Φρίκη στην Κυψέλη: Μία συνταρακτική καταγγελία έκανε μία 25χρονη γυναίκα στην αστυνομία. Η 25χρονη που είναι έγκυος, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην περιοχή της Κυψέλης.

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής. Η 25χρονη περπατούσε στην οδό Ηπείρου κοντά στον ιερό ναό Αγίας Κυριακής. Ξαφνικά, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο και από αυτό βγήκε ένας άνδρας που δεν γνώριζε.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο, αφού χρησιμοποίησε καυστικό υγρό με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα από τι προκλήθηκαν τα εγκαύματα.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητο, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Η 25χρονη νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Βέβαια, η 25χρονη άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να ήταν ο άνδρας της εκείνος ο οποίος πραγματοποίησε την επίθεση, χωρίς ωστόσο να δίνει πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Η υπόθεση της εγκύου 25χρονης που προκαλεί φρίκη στην περιοχή της Κυψέλης, θυμίζει την φρικιαστική υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα

Θυμόμαστε όλοι την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ι.Π. στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα. Για την συγκεκριμένη πράξη, ομολόγησε η 36χρονη κατηγορούμενη η οποία αποδέχτηκε ότι αυτή ήταν η δράστις της επίθεσης.

Η περιγραφή του θύματος, της Ιωάννας, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία σοκάρουν «Με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση. Εγώ αρχικά κοίταξα τη μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα. Και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο, ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους, για βοήθεια…».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη