Φρίκη στο Ηράκλειο: 46χρονος άνδρας βρήκε ανάλατο το φαγητό και έριξε το περιεχόμενο του πιάτου στο κεφάλι της συζύγου του

Ηράκλειο: Η γυναίκα του τον κατήγγειλε στην Αστυνομία

Απίστευτο είναι το περιστατικό, που γνωστοποιήθηκε και έχει «έδρα» το Ηράκλειο. «Πρωταγωνιστής» της υπόθεσης είναι ένας 46χρονος άνδρας νταής, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις μαγειρικές ικανότητες της συζύγου του.

Όπως έγινε γνωστό, του φάνηκε ανάλατο το φαγητό που είχε μαγειρέψει η σύζυγός του με αποτέλεσμα να της το ρίξει στο κεφάλι μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Η γυναίκα που δεν άντεξε την σοκαριστική αντίδραση του συζύγου του, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Ο 46χρονος άνδρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Η υπόθεση έφτασε προχθές στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε ο 46χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Εκεί ξετυλίχθηκε, μέσα από την κατάθεση της 33χρονης συζύγου του, το σκηνικό βίας το οποίο φέρεται να επαναλαμβανόταν συχνά στο σπίτι τους, με ύβρεις, απειλές, ακόμα και ξυλοδαρμό.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν το τελευταίο συμβάν: Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο 33χρονη σύζυγός του, βρήκε ανάλατο το φαγητό και αφού άδειασε το περιεχόμενο του πιάτου του στο κεφάλι της, το πέταξε στο πάτωμα και το έσπασε.

Καθώς η κατάσταση ξέφυγε, η ίδια φέρεται να πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους και να έφυγε από το σπίτι, ειδοποιώντας την Αστυνομία για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πατρίς», το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 46χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μήνες με αναστολή.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη