Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη ο γνωστός γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο ιατρείο του

by Εύα Ζαχαριάδη
Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη ο γνωστός γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο ιατρείο του

Κολωνός: Γιατρός ο ένας από τους πέντε νέους συλληφθέντες

Οι έρευνες συνεχίζουν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Μάλιστα οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε νέες συλλήψεις.

Όπως έγινε νωρίτερα χνωστό, πέντε ακόμη «πελάτες» του Ηλία Μίχου, οι οποίοι βίαζαν έναντι αμοιβής την 12χρονη κοπέλα στα Σεπόλια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη ο γνωστός γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο ιατρείο του

Κολώνος: Οι πέντε νέες συλλήψεις

Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρεις Έλληνες 65 (γιατρός δερματολόγος το επάγγελμα που έχει το ιατρείο του στον Κολωνό), 44 και 49 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα. Οι πέντε νέοι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του.

Βάση αυτών των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα εκδόθηκαν τα πέντε νέα εντάλματα σύλληψης και μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Προτεινόμενα