Φθιώτιδα: Αδίστακτη γυναίκα απέσπασε χρήματα από οικογένεια για να κάνει μάγια

Φθιώτιδα: Πήρε από την οικογένεια 7.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα

Φθιώτιδα: Αδίστακτη γυναίκα στη Φθιώτιδα εκμεταλλεύτηκε την απελπισία και τον πόνο οικογένειας «κλέβοντάς» τους 7.000 ευρώ. Πρόκειται για μία γυναίκα Ρομά που έπεισε τον σύζυγό της ο οποίος έχει σοβαρά θέματα υγείας, να καταφύγουν στα μάγια. Το έκαναν αυτό με σκοπό να καλυτερεύσει η υγεία του άνδρα και να μπορέσει να είναι ξανά η οικογένεια ευτυχισμένη.

Η γυναίκα «μάγισσα» λοιπόν έταξε στην οικογένεια μάγια ώστε να μπορέσει να τους βοηθήσει με την ασθένεια. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, κατάφερε να αποσπάσει από την οικογένεια Ρομά 7.000 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα, 4.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά κοσμήματα ύωους 3.000 ευρώ.

Ποια η απόφαση του δικαστηρίου για την γυναίκα «μάγισσα» στο Νομό Φθιώτιδας

Το πρωί της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας η υπόθεση. Η κατηγορούμενη γυναίκα «μάγισσα» κάτοικος Αττικής, κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις. Υποστήριξε ότι ούτε ζήτησε, ούτε έλαβε αυτά τα ποσά, ωστόσο το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών με 3ετή αναστολή, αλλά και την καταβολή δικαστικών εξόδων. Ακολούθως, η γυναίκα άσκησε έφεση και αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή της.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική