Φθιώτιδα ατύχημα: 17 χρόνος οδηγός έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου

Φθιώτιδα ατύχημα: 17χρόνος οδηγούσε και το αυτοκίνητο του κατέληξε τουμπαρισμένο σε μια αυλή

Φθιώτιδα ατύχημα: Ένα σοκαριστικό ατύχημα έγινε σήμερα το πρωί στη Φθιώτιδα. Πρωταγωνιστής του ατυχήματος είναι ένας 17χρονος οδηγός ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές και κινδύνεψε η ζωή του. Εκτός δρόμου βγήκε το όχημα που οδηγούσε ο ανήλικος και κατέληξε τουμπαρισμένο σε μια αυλή σπιτιού. Άμεση ήταν η μεταφορά του νέου στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί, στη Φθιώτιδα, στον επαρχιακό δρόμο Σπερχειάδας – Παλαιοβράχας.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 8.20 το πρωί στη Φθιώτιδα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, 17 ετών, κάτω υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έζησε σκηνές τρόμου. Εκείνη την ώρα ο 17χρονος οδηγός βρισκόταν στο ύψος του γηπέδου της Σπερχειάδας οδηγώντας προς τον προορισμό του. Το όχημα αφού ακολούθησε μια τρελή πορεία, βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε τουμπαρισμένο σε μια αυλή ενός σπιτιού. Έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες της κατοικίας βγήκαν έξω να δούνε τι έχει συμβεί όταν αντίκρισαν αναποδογυρισμένο ένα αμάξι στην αυλή τους.

Εσπευσμένα πραγματοποιήθηκε η διακομιδή του 17χρονου στο κέντρο Υγείας Μακρακώμης και αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ευτυχώς ο ανήλικος οδηγός δεν έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Το Α.Τ έχει αρχίσει τη διεξαγωγή προανάκρισης για το περιστατικό. Άγνωστο παραμένει ακόμα κάτω υπό ποιες συνθήκες ο 17χρονος ανήλικος οδηγός, έχασε τον έλεγχο και ξέφυγε από τον δρόμο και κατέληξε τ’ αμάξι του αναποδογυρισμένο σε μια αυλή ενός σπιτιού.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα