Φθιώτιδα: Θάνατος 37χρονης μετά το εμβόλιο με πολλά ερωτηματικά – Τι καταγγέλλει ο σύζυγος

Φθιώτιδα: Θάνατος 37χρονης μετά το εμβόλιο με πολλά ερωτηματικά

Φθιώτιδα: Πέθανε 37χρονη μετά το εμβόλιο. Ποιες οι καταγγελίες του συζύγου;

Φθιώτιδα: «Στην Αθήνα μας είπαν ότι για όλα φταίει η χοληστερίνη. Η γυναίκα μου δεν είχε ποτέ χοληστερίνη», σχολίασε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. Η 37χρονη από την Φθιώτιδα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και έχει προκαλέσει θρίλερ με τον θάνατό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport η 37χρονη, που κατάγεται από την Αλβανία, 19 ημέρες μετά το εμβόλιο (17/5) παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα. Πιο συγκεκριμένα, έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει καλά, ενώ παρέλυσε η μία πλευρά της.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου έκανε αξονική τομογραφία. Oι γιατροί της είπαν ότι είχε ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο. Είπαν ότι καλό θα ήταν να κάνει και κάποιες εξετάσεις ακόμα, όπως Μαγνητική, Triplex κ.α.

Η Μαγνητική Τομογραφία, που έγινε σε ιδιωτικό εργαστήριο, έδειξε ότι η γυναίκα έχει περάσει τέσσερα μικρά εγκεφαλικά (το παροδικό εγκεφαλικό ισχαιμικό επεισόδιο ή ΠΙΕ, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως μίνι-εγκεφαλικό. Προκαλείται από την προσωρινή διακοπή στην παροχή αίματος προς τον εγκέφαλο. Ισχαιμία σημαίνει ελαττωμένη αιματική ροή.). Επίσης, οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε και στένωση στην καρωτίδα.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας της συνέστησαν να πάει σε νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω έλεγχο.

Η 37χρονη μητέρα δύο παιδιών – ενός αγοριού δύο ετών και ενός κοριτσιού 7 ετών – μετέβη σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε για 4- 5 ημέρες και έκανε όλες τις εξετάσεις. Η απάντηση που πήραν οι συγγενείς από τους γιατρούς είναι ότι αυτά δεν είναι παρενέργειες του εμβολίου. Ότι όλα προκλήθηκαν από υψηλή χοληστερίνη. Οι γιατροί συνέστησαν στην 37χρονη να κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου (δεν πρόλαβε), ενώ της έδωσαν μια αντιπηκτική αγωγή.

Φθιώτιδα: Θάνατος 37χρονης μετά το εμβόλιο με πολλά ερωτηματικά

Τι είπε ο σύζυγος της 37χρονης;

«Στην Αθήνα μας είπαν ότι για όλα φταίει η χοληστερίνη. Η γυναίκα μου δεν είχε ποτέ χοληστερίνη. Όταν ρώτησα σε ποιες τιμές ήταν η χοληστερίνη όταν μπήκε και όταν έφυγε από το νοσοκομείο, απάντηση δεν πήρα…», λέει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας στο LamiaReport.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της η 37χρονη και ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που της έδωσαν από το νοσοκομείο της Αθήνας είχε κάποια ακόμα συμπτώματα. Τα χέρια της άρχισαν να πρήζονται και να μελανιάζουν. Τόσο στο Κ.Υ. της περιοχής της όσο και στο νοσοκομείο Λαμίας, οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί. Της είπαν ότι είναι από τα φάρμακα που παίρνει.

Στις 25/6/21 η γυναίκα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο, ζαλάδες και εμετούς. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Έπαθε σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε.

Οι γιατροί την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο και της έκαναν επέμβαση. Η 37χρονη μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι δικοί της άνθρωποι σοκαρισμένοι, ζητούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα