ΓΑΔΑ: Σοκ με το κορονοπάρτι αστυνομικών μέσα στη ΓΑΔΑ – Έπιναν ουίσκι χωρίς αποστάσεις

ΓΑΔΑ: Ένορκη διοικητική εξέταση έχει διαταχθεί για το περιστατικό

ΓΑΔΑ: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας, με αστυνομικούς να κάνουν πάρτι στη ΓΑΔΑ. Το συγκεκριμένο κορονοπάρτι είδε το φως της δημοσιότητας, ύστερα από ανάρτηση σχετικής φωτογραφίας από τους ίδιους τους αστυνομικούς!

Η φωτογραφία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Στη φωτογραφία διακρίνονται έξι αστυνομικοί, ο ένας κολλητά δίπλα στον άλλο, χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις ενώ έπιναν ουίσκι και βότκα.

Το περιστατικό φαίνεται ότι έλαβε χώρα στα γραφεία της γραμματείας πριν λίγες μέρες.

Τη φωτογραφία ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο. Και υπήρξε καταιγισμός αρνητικών σχολίων. Από τη μία οι εν λόγω αστυνομικοί καλοπερνάνε σαν να μην υπάρχει κορονοϊός και από την άλλη συνάδελφοί τους γράφουν πρόστιμα στους πολίτες στους δρόμους για μη τήρηση των μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχουν τουλάχιστον 8 άτομα θετικά στον κορονοϊό εντός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Για αυτό το απαράδεκτο περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Εκτός από το κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ, πάρτι 42 ατόμων έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

Οι αστυνομικές αρχές έκπληκτες εντόπισαν 42 άτομα (!) σε διαμέρισμα στην Κυψέλη τα οποία έκαναν κορονοπάρτι, σαν να μην υπάρχει κορονοϊός. Η αστυνομία διέλυσε το πάρτι και βεβαίωσε πρόστιμο 3.000 στο διοργανωτή και από 300 ευρώ πρόστιμο στους συμμετέχοντες.

Related posts

Σε κρίσıμη κατάσταση 5,5 μηνών βpέφος στην Ελλάδα

Ξέφυγε το ελαιόλαδο – Auτή είναι η νέα τıμή που έφτασε το λίτρο

Σuναγεpμός με πασiγνωστο φάpμακο: Πρоκαλεί θρóμβωση στο αiμα, ποıο είναι και τι να πpоσέξετε