Γάμοι και βαφτίσεις: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού οι καλεσμένοι

by Τόνια Τζαφέρη

Γάμοι και βαφτίσεις: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού οι καλεσμένοι

Γάμοι και βαφτίσεις: Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται; Ελπίζω όχι… Πονοκέφαλο ωστόσο έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορονοιού. Ειδικά σε όσους σχεδιάζουν να παντρευτούν ή να κάνουν κάποια βάφτιση και φέτος.

Οι καλεσμένοι σε γάμους και βαφτίσεις θα πρέπει πρώτα να έχουν εμβολιαστεί. Να έχουν νοσήσει ή να έχουν κάνει τεστ. Προκειμένου να μπορούν να παραβρεθούν στο χαρμόσυνο γεγονός.

Μ’ αυτόν τον τρόπο μπαίνει οριστικό τέλος στους παραβάτες, οι οποίοι επιθυμούν να βρεθούν σε γάμους, βαφτίσεις και κέντρα διασκέδασης.

Γάμοι και βαφτίσεις: Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού οι καλεσμένοι

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Μόνο με την επίδειξη rapid τεστ 48 ωρών ή εμβολιασμένοι. Θα εισέρχονται πλέον οι προσκεκλημένοι σε γάμους, βαφτίσεις αλλά και οι πελάτες στα κέντρα διασκέδασης.

Αναλυτικά τι ισχύει για τους γάμους και τις βαφτίσεις

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ, η λειτουργία χώρων διασκέδασης επιτρέπεται με υποχρεωτική επίδειξη στην είσοδο:

– πιστοποιητικό εμβολιασμού

– βεβαίωση αρνητικού rapid τεστ 48 ωρών πριν την ώρα προσέλευσης

– πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως και 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Τέλος, επιτρέπονται δέκα άτομα σε κάθε τραπέζι, ενώ η χρήση μάσκα, τόσο από πελάτες, όσο και από το προσωπικό είναι υποχρεωτική, κατά την χρόνο αναμονής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα