«Γέφυρα ζωής» για βρέφος με σπασμούς: Αστυνομικοί έφτασαν στο Μαρούσι σε ελάχιστα λεπτά και έσωσαν το μωρό

«Γέφυρα ζωής» για βρέφος με σπασμούς:  Αστυνομικοί έφτασαν στο Μαρούσι σε ελάχιστα λεπτά και έσωσαν το μωρό

Μαρούσι: Μωρό έπαθε σπασμούς και το έσωσαν αστυνομικοί

«Γέφυρα ζωής» μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να χτίσουν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τον χρόνο. Πιο συγκριμένα, άνοιξαν δρόμο για να σωθεί ένα βρέφος το οποίο εκδήλωνε σπασμούς. Το μωρό μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε μόλις λίγα λεπτά στην παιδιατρική κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι.

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε μόλις λίγα λεπτά στην παιδιατρική κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι

Το συγκλονιστικό βίντεο από την εσπευσμένη μεταφορά του βρέφους στο νοσοκομείο αναρτήθηκε στα social media της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Γέφυρα ζωής» για βρέφος με σπασμούς:  Αστυνομικοί έφτασαν στο Μαρούσι σε ελάχιστα λεπτά και έσωσαν το μωρό

Η ανακοίνωση για τους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για το περιστατικό στο Μαρούσι

«Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν επείγουσα συνοδεία σε Ι.Χ.Ε. με βρέφος, το οποίο εκδήλωνε σπασμούς και έχρηζε άμεσης διακομιδής στην παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ» στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Η είδηση της ημέρας

Το βρέφος έφτασε με ασφάλεια στην κλινική σε λίγα μόλις λεπτά».

Βίντεο με την συνοδεία-διάσωση των αστυνομικών

Το παρελθόν που KpuBει ο Τσερέλα: Auτnv την Kαλλovn παρουσιάστρια xώpισε για χάρη της Οικονομάκου

Avακαλεiται οικογενειακό παγωτό πασίγνωστης μάρκας

«Στο xειpoupγεio έγινε…»: Η νέα σuγκλovιστικn μαρτυρία που «Kαiει» τους γιατρούς για τον θάvατo της 35χρονης μητέρας στη Λιβαδειά!

Χωρισμοί, ένταση, αφραγκίες: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν «δύσκολη» εβδομάδα εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή

«BOMBA» από τον Ρακιτζή: Aπoκάλuψε 4 xωpισμouς στη σοουμπίζ – «Μα, ρε φίλε, αφού έχουν xωpiσει! Γιατί παίζουν Auτo το παιχνίδι;»

Προτεινόμενα