Γεννηματάς: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Έκλεισε κλινική μετά από τον εντοπισμό 41 κρουσμάτων

Γεννηματάς: Τι ανέφερε σχετικά με τα κρούσματα η Ματίνα Παγώνη

Γεννηματάς: Χθες ανακοινώθηκαν 1.955 κρούσματα στη χώρα. Οι νέοι θάνατοι ανήλθαν σε 78 ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 749. Για ακόμα μία φορά, τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική (921), ενώ ακολουθούν Θεσσαλονίκη με 262 και Πάτρα με 71.

Ενώ σήμερα κάνει πρεμιέρα το λιανεμπόριο σε όλες τις περιοχές της χώρας, πλην Πάτρας, Θεσσαλονίκης και Κοζάνης. Η επιδημιολογική κατάσταση στην Αττική είναι εφιαλτική. Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, εντοπίστηκαν 41 θετικά κρούσματα και αρχικά έκλεισαν δύο κλινικές. Πλέον είναι κλειστή μία κλινική.

Η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αττικής και Πειραιά, κα. Ματίνα Παγώνη ανέφερε «είναι 15 από το υγειονομικό προσωπικό (γιατροί και νοσηλευτές) και οι υπόλοιποι είναι συνοδοί ασθενών και ασθενείς. Αν με ρωτάτε από που ξεκίνησε, κανένας δεν ξέρει. Οι νοσηλευτές και οι γιατροί ήταν εμβολιασμένοι οι μισοί και οι άλλοι μισοί είχαν περάσει τη νόσο, δηλαδή δεν ήτανε σε ποσοστό προσωπικού που δεν είχαν εμβολιαστεί».

Πέρα από τα 41 θετικά κρούσματα στο Γεννηματά, τραγωδία σε Πάτρα και Λάρισα με αυτοκτονίες ηλικιωμένων

Σοκ έχει προκληθεί στην Πάτρα με την αυτοκτονία μίας 67χρονης γυναίκας νωρίς τα ξημερώματα. Η γυναίκα έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου. Δε νοσηλευόταν σε κάποια κλινική, επομένως ερευνάται πώς εισήλθε στο νοσοκομείο και γιατί αυτοκτόνησε.

Αυτοκτονία διαπράχθηκε και στη Λάρισα. 80χρονος που νοσηλευόταν στην Παθολογική στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το κορδόνι από την πιτζάμα του. Ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε μήνυμα εξηγώντας τους λόγους που προέβη σε αυτή την πράξη.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα