Γεννήθηκε σε αεροπλάνο και πήρε δωρεάν εισιτήρια για όλη της τη ζωή

by Τόνια Τζαφέρη
Γεννήθηκε σε αεροπλάνο και πήρε δωρεάν εισιτήρια για όλη της τη ζωή

“Συγχαρητήρια στο πλήρωμα και όλους τους επιβάτες για τον επαγγελματικό χειρισμό”

Ποιος είπε ότι τα πιο απίστευτα σενάρια συμβαίνουν μόνο στις ταινίες; Μια πραγματικά αξέχαστη πτήση είχαν όσοι ταξίδεψαν από το Λονδίνο για το Κάιρο, αναγκάστηκαν μάλιστα να σταματήσουν και σε αεροδρόμιο του Μόναχο στην Γερμανία. Και όλα αυτά για ένα υπέροχο περιστατικό.

Ο τοκετός για μια έγκυο γυναίκα από την Αίγυπτο ξεκίνησε ενώ βρισκόταν σε πτήση από το Λονδίνο στο Κάιρο. Ο πιλότος της EgyptAir δεν δίστασε να προσγειώσει εκτάκτως το αεροπλάνο στο Μόναχο της Γερμανίας, αλλά η γυναίκα είχε ήδη γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στον αέρα.

Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για τον τοκετό

«Έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε μια νέα πελάτισσα» έγραψε στο Facebook η αεροπορική EgyptAir, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του μικρού κοριτσιού στο αεροπλάνο.

Η μικρούλα θα έχει «δωρεάν εισιτήρια για τις πτήσεις προς Μόναχο για όλη της τη ζωή» ανακοίνωσε η EgyptAir.

«Συγχαρητήρια στο πλήρωμα και όλους τους επιβάτες για τον επαγγελματικό χειρισμό του περιστατικού, υπό τέτοιες εξαιρετικές συνθήκες» σημείωσε η αεροπορική εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε στη μικρούλα υγεία κι ευτυχία και καλά ταξίδια, με τα δωρεάν τις εισιτήρια για ολόκληρή της τη ζωή!

Η εικόνα από τον τοκετό στο αεροπλάνο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Προτεινόμενα