Γι’ αυτό την τράβηξε: Η λεπτομέρεια πίσω από την τελευταία φωτό της Κάρολαϊν πριν τη δολοφονία της που καίει τον πιλότο

Καρολάιν: Γι’ αυτό τράβηξε την τελευταία φωτογραφία

Καρολάιν: Λύνεται σταδιακά το μυστήριο της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά;

Μάλιστα ο ίδιος, για να σκηνοθετήσει το ενδεχόμενο της ληστείας, κρέμασε τον σκύλο της οικογένειας από την κουπαστή της σκάλας. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, προσπαθούσε μετά την ομολογία του να πείσει τις Αρχές ότι ο γάμος του με τον Κάρολαϊν ήταν ανέφελος και χωρίς προβλήματα.

Στον ανακριτή, ωστόσο, ανέφερε ότι η σύζυγός του, είχε ξεσπάσματα αμέσως μετά τη γέννηση της κόρη τους. Το αφήγημα αυτό, όμως, καταρρέει. Η φωτογραφία που τράβηξε η Κάρολαϊν λίγο πριν δολοφονηθεί από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λέει πολλά στις Αρχές. Για την ώρα, προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα στοιχεία που έχουν βρεθεί.

Ποια είναι η φωτογραφία που καίει το σενάριο του πιλότου;

Λίγο πριν πέσει νεκρή με βάναυσο τρόπο, τράβηξε μία φωτογραφία με το κινητό της. Σε αυτή, απεικονίζεται ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον καναπέ του ισογείου της μεζονέτας με το μωρό τους αγκαλιά. Η χρονική στιγμή είναι αυτή που ο ίδιος αρχικά υποστήριζε, πως το ζευγάρι κοιμόταν στη σοφίτα.

Όπως πιστεύουν οι Αρχές, ο λόγος που η 20χρονη Κάρολαϊν τράβηξε τη φωτογραφία με τον πιλότο και το μωρό στον καναπέ, είναι επειδή φοβόταν. Η νεαρή γυναίκα φοβόταν τον πιλότο και ήθελε να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται.

Έτσι το αφήγημα του πιλότου για τον ευτυχισμένο γάμο του ζευγαριού και την ασταθή και επικίνδυνη για το παιδί Κάρολαϊν καταρρέει. Όπως φαίνεται ο μόνος επικίνδυνος στη σχέση του ζευγαριού ήταν ο πιλότος.

Related posts

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του» δηλώνει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς

«Πάγωσαν» οι γονείς της Καρολάιν: Στα δικαστήρια για την απαίτηση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δεν το περίμενε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του όταν έμαθε ότι η μικρή Λυδία έφυγε στις Φιλιππίνες

Aλλάζει για πάντα η ζωή της μικρής Λυδίας: Xαμογελάει από ψηλά η Kάρολαϊν με την κίνηση των γονιών της

Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για μια νέα ζωή

Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα την μεγαλώσει από δω και στο εξής

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο λόγος που ο δολοφόνος της Καρολάιν μεταβιβάζει όλη του την περιουσία στην κόρη τους

Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο τον Κορυδαλλό: Τα ουρλιαχτά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν έμαθε τα νέα

Η στιγμή που η δημοσιογράφος πλησιάζει την μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και εκείνη απαρνείται την ταυτότητα της ως μητέρα του δολοφόνου