Για 2 δολοφονίες δικάζεται ο πιλότος: Ποια θα είναι η ποινή που θα του επιβληθεί;

Για 2 δολοφονίες δικάζεται: Πόσα χρόνια θα παραμείνει στη φυλακή;

Για 2 δολοφονίες δικάζεται: Πόσα χρόνια θα παραμείνει στη φυλακή;

Για 2 δολοφονίες δικάζεται: Κανένα ελαφρυντικό δεν θα δοθεί στον συζυγοκτόνο. Μετά την ομολογία του, ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του και σκηνοθέτησε στη συνέχεια τη ληστεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, αναμένεται η ποινή που θα του επιβληθεί.

Εκείνο που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί ακόμα, είναι ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα δικαστεί για μια δολοφονία, αλλά για δυο. Για την ακρίβεια για μια δολοφονία (της συζύγου του, Καρολάιν) και για μια ζωοκτονία.

Για να μην υπάρχει καμία τρύπα στο σενάριο που αφηγήθηκε στις αρχές, έπρεπε να βγάλει απ’ τη μέση και το σκυλάκι της οικογένειας. Διαφορετικά θα έπρεπε να εξηγήσει στις αρχές πώς το σκυλί δεν αντέδρασε. Πως θα έλεγε ότι δεν γάβγισε όταν είδε τους ληστές και πώς δεν το άκουσαν οι γείτονες. Γι’ αυτό το σκότωσε με τον πιο φριχτό τρόπο, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Πρώτα αφαίρεσε τη ζωή μιας 20χρονης κοπέλας. Συγκεκριμένα, της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, επικαλούμενος αστείες δικαιολογίες και μετά συνέχισε.

Για 2 δολοφονίες δικάζεται: Πόσα χρόνια θα παραμείνει στη φυλακή;

Για δύο δολοφονίες θα δικαστεί ο συζυγοκτόνος.

Με καθαρό μυαλό, με ψυχρό αίμα αφαίρεσε τη ζωή απ’ το σκυλάκι, γιατί πίστευε ότι μόνο έτσι θα μπορούσε να γλιτώσει. Μόνο που το σκυλάκι τον εκδικήθηκε, όπως και η γυναίκα του. Η Καρολάιν έδειξε μετά το θάνατο της τον δολοφόνο (με το κινητό-ρολόι που είχε στον καρπό της). Το σκυλάκι τον εκδικήθηκε αυξάνοντας την ποινή του.

Η ζωοκτονία με χρήση βίας τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών και χρηματική ποινή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του και ζωοκτονία με χρήση βίας. Επομένως, εκτιμάται ότι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφόσον δείξει καλή διαγωγή είναι, μετά από τουλάχιστον 20 έτη. Εν ολίγοις ο Αναγνωστόπουλος θα ξαναδεί το φως του ήλιου στα 52 του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν