Για ακόμη μια φορά μας έκανε περήφανους: Ασταμάτητος ο Κουγιουμτσίδης πήρε τέταρτο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Ασημένιο μετάλλιο για τον 22χρονο αθλητή

Δεν τον σταματάει κανείς τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη καθώς κατακτάει το ένα μετάλλιο μετά το άλλο. Ειδικότερα, ο νεαρός πρωταθλητής κατέκτησε τέταρτο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός πρωταθλητής, αγωνίστηκε στον τελικό των 79 κιλών της ελευθέρας και κατέβαλε για ακόμα μία φορά τεράστια προσπάθεια.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης απέναντι στον Ουκρανό Μιχάιλοφ

Ο 22χρονος πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετώπισε τον Ουκρανό Βασίλ Μιχάιλοφ και προσπάθησε από την αρχή του αγώνα να επιτεθεί και να πάρει τον έλεγχο. Ο Κουγιουμτσίδης προηγήθηκε 1-0, καθώς ο αντίπαλός του δέχθηκε συνεχείς παρατηρήσεις, ωστόσο ο Ουκρανός προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο μισό.

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής έψαξε τον τρόπο να ξεκλειδώσει τον τελικό και να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Ουκρανός πήρε τη νίκη με το τελικό 3-1.

Το «φαινόμενο» έδειξε για πολλοστή φορά ότι ανήκει στην ελίτ της Ευρωπαϊκής πάλης και για ακόμα μία διοργάνωση κατέκτησε ένα μετάλλιο. Αυτή τη φορά ήταν το ασημένιο.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό