Γιαννιτσά: Ρομά εισέβαλλαν στο νοσοκομείο της πόλης και πήραν συγγενή τους θετικό στον κορονοϊό

Γιαννιτσά: Οι Ρομά και ο ασθενής δεν έχουν έως τώρα εντοπιστεί

Γιαννιτσά: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο γενικό νοσοκομείο Γιαννιτσών. Καθώς Ρομά διέφυγαν από το νοσοκομείο με συγγενή τους ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί οι διαφυγόντες. Συνελήφθησαν ωστόσο δύο συγγενείς που δεν πρόλαβαν να διαφύγουν εγκαίρως από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ρομά μπήκαν στο νοσοκομείο και αφού προκάλεσαν ένταση, μπήκαν παράνομα στο θάλαμο που νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό. Ύστερα άρπαξαν κυριολεκτικά το συγγενή τους που ήταν θετικός στον κορονοϊό και προσπάθησαν να διαφύγουν. Το κατάφεραν καθώς μπήκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο.

Στο σημείο, έσπευσε αμέσως η αστυνομία η οποία συνέλαβε δύο συγγενείς που δεν κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα οι υπόλοιποι διαφυγόντες και ο συγγενής τους.

Εκτός από αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, πρόσφατα υπήρξαν αρκετά περιστατικά σπασίματος της καραντίνας

Συγκεκριμένα, στην Πάτρα οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 17 άτομα σε καφενείο τα οποία έπαιζαν παράνομα χαρτιά. Τόσο στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όσο και στον άντρα που φύλαγε την είσοδο και στους συμμετέχοντες επιβλήθηκαν πρόστιμα. Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στους υπόλοιπους πρόστιμο 300 ευρώ.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για την παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, καθώς και για παράβαση των μέτρων για τη διάδοση του κορονοϊού. Αντίστοιχα, στο Ρέθυμνο εντοπίστηκαν τρία άτομα να παίζουν ζάρια σε καφενείο. Βεβαιώθηκαν πρόστιμα και πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις άλλων θαμώνων.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα