«Γιατί αντράκι μου;»: Οι σπαρακτικές μαντινάδες για το Νίκο και τη Δέσποινα που σκοτώθηκαν άδικα σε μεταξύ τους σύγκρουση

«Γιατί αντράκι μου;»: Λύγισαν και οι πέτρες με τα σπαρακτικα μηνύματα

Το πρωί του Σαββάτου, οι δύο άνθρωποι βρήκαν ακαριαίο θάνατο στην άσφαλτο μέτα από την σύγκρουση των οχημάτων τους, στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, το φρικτό τροχαίο έλαβε μέρος στο Αρκαλοχώριτα, έξω από το Ηράκλειο.

Τα οχήματα που οδηγούσαν ο 23χρονος Νίκος και η 50χρονη Δέσποινα συγκρούστηκαν μετωπικά, με τους δύο οδηγούς να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της 3ης ΕΜΑΚ. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρατου ΕΚΑΒ καθώς καιι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, Γιάννης Λιονάκης, αναφέρθηκε στον τραγικό απολογισμό! 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης μέσα μόλις σε τρεις μήνες.

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον 23χρονο Νίκο – «Γιατί αντράκι μου;»

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισαν» με σπαρακτικά μηνύματα για τα δύο θύματα. «Γιατί αγάπη μου, γιατί;;» αναφέρει μεταξύ άλλων μία ανάρτηση για τον άτυχο 23χρονο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 23χρονος είχε κατεύθυνση από τα Πεζά προς Αρκαλοχώρι και η 51χρονη κατευθυνόταν από το Αρκαλοχώρι προς τα Πεζά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 51χρονη γυναίκα, η οποία ήταν παντρεμένη με παιδιά, κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο στον χώρο εργασίας της, ένα κομμωτήριο, ενώ ο 23χρονος νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο