«Γιατί θα εκτίσει μόνο το 1/3 της ποινής του»: Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας για τον 25χρονο που σκότωσε τη κόρη της

by Εύα Ζαχαριάδη

Γονείς 21χρονης Έμμας: Ξεσπούν για την ποινή του 25χρονου που πήρε τη ζωή της κόρης τους

Η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας, απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό μέσα από δηλώσεις της στο Star, με πολλά εύλογα ερωτήματα. Ζητάει τον λόγο για τον οποίο ο 25χρονος που σκότωσε τη κόρη της, ήταν ελεύθερος ενώ ξεσπάει για τη ποινή που του επιβλήθηκε.

«Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1:20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση. Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3.

«Γιατί θα εκτίσει μόνο το 1/3 της ποινής του»: Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας για τον 25χρονο που σκότωσε τη κόρη της

Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα. Οι περήφανοι γονείς της Έμμας, της Έμμας του παιδιού όλη της Ελλάδας».

Όπως ανέφερε μάλιστα το ρεπορτάζ του Star η μητέρα της Έμμας επικοινώνησε με εκείνη του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που είχε χάσει τη ζωή του με αντίστοιχο τρόπο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η μητέρα της Έμμας, ευχαρίστησε τη μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα λέγοντάς της πως αν δεν ήταν εκείνη – έπειτα από παρέμβαση της οποίας αυστηροποιήθηκε ο σχετικός νόμος – ο δολοφόνος της κόρης της δεν θα είχε προφυλακιστεί.

Γονείς 21χρονης Έμμας: Η ανοιχτή επιστολή με τα πολλά γιατί στον πρωθυπουργό

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo